AcasăNoutătiContact
Coș cumpărături - 0,00 LEI

Nu ai nici un produs în coșul de cumpărături.

Despre echipa noastra

sistemeCISS.ro

Webshopul sistemeciss.ro este administrat de CISS SYSTEMS SRL .Am lansat acest site din nevoia de a aduce pe piata din Romania produse de calitate, care sa permita atat firmelor cat si utilizatorilor casnici sa isi reduca cheltuielile legate de consumabile, in special pentru imprimantele inkjet. Cu ajutorul CISS-urilor noastre va puteti reduce costurile de printare cu pana la 95% iar costurile pentru printul color sau alb-negru vor fi practic egale.

 

Toate produsele disponibile pe sistemeciss.ro sunt in prealabil testate.  CISS-urile noastre se comercializeaza doar pline trecand in prealabil testele de calitate. Astfel putem fi siguri ca la clientii nostri vor ajunge doar produse de cea mai buna calitate.

 

Produsele noastre sunt importate de la cei mai buni producatori din domeniu si au o durata de viata, in conditii de folosire optime, de minim 3 ani. Punem la dispozitia clientilor nostri documentatii detaliate pentru asigurarea mentenantei sistemelor CISS cat si a imprimantelor pe care sunt montate.


Suntem la dispozitia orcarui client cu sfaturi despre modelul optim pentru imprimanta sa si ne asiguram ca instalarea CISS-ului se va face cu succes.

 

Desi conceptul de CISS este relativ nou si aparut in Romania de aprox. un an, incercam sa familiarizam utilizatorii de imprimante inkjet cu acest produs prin asigurarea tuturor informatiilor necesare. Punem la dispozitia clientilor nostri numeroase metode de comanda si modalitati de plata iar cel mai important, produsul ajunge in maxim 48 de ore la cumparator oriunde in Romania.

 

Nu ramai niciodata in "pana de cerneala". Avem in permanenta pe stoc cantitati consistente de cerneala pentru toate modelele de CISS comercializate pe siteul nostru. Importam cerneala de calitate superioara foarte rezistenta la schimbarile de temperatura si cu o garantie de pana la max 3 ani.

 

Poti fi sigur ca produsul va ajunge la tine in cele mai bune conditii deoarece CISS-urile noastre sunt ambalate special pentru a evita eventualele "accidente " in timpul manipularii acestora de catre agentii de curierat.Cutia contine un material "spongios" special creat pentru a atenua socurile.

 

Va multumim ca ne-ati vizitat si va dorim cumparaturi placute!


Echipa

sistemeCISS.ro