AcasăNoutătiContact
Coș cumpărături - 0,00 LEI

Nu ai nici un produs în coșul de cumpărături.

 1.Cum functioneaza?

Sistemele de alimentare continua cu cerneala(CISS) sunt kituri speciale pentru imprimantele inkjet ce alimenteaza cu cerneala cartuse speciale prin intermediul unor tuburi de silicon, conectate la un rezorvor exterior. Astfel cartusele nu vor ramane niciodata fara cerneala si nu se vor usca. Aceste cartuse nu se vor schimba niciodata iar cand raman fara cerneala se poate adauga, foarte usor, cerneala in rezervorul exterior. Rezervoarele de plastic ce fac parte din sistemele de alimentare continuă vor sta intotdeauna langa imprimanta si la acelasi nivel. In functie de modelul de imprimanta CISS-urile pot avea intre 4 si 8 rezervoare pline cu 100ml de cerneala DYE INK. Sistemul actioneaza practic ca un rezervor gigant care alimenteaza cu cerneala imprimanta atunci cand este nevoie.

2.De ce CISS?

Cu ajutorul sistemele de alimentare continua costurile de printare se reduc substantial, economisind pana la 95%! Aceste sisteme au fost create tocmai datorita costurilor exorbitante ale consumabilelor originale, indeosebi ale cartuselor de cerneala. Pretul mediu al imprimantelor este destul de atragator insa cel al cartuselor este extrem de scump.
Sa luam un exemplu: in cazul imprimantelor Epson ce folosesc cartuse din seria T0711-T0714, un cartus individual standard contine mai putin de 10ml cerneala. Sistemele noastre contin 100ml cerneala din fiecare culoare, echivaland cu peste 40 de cartuse individuale. Altfel spus un sistem CISS pentru acest model valoreaza cat peste 40 de cartuse originale sau compatibile.La un pret mediu de 40 RON al cartusului de culoare, 40 de cartuse ar insemna o valoare de 1600 RON doar la primul plin de cerneala. Folosind un CISS nu veti mai ramane niciodata fara cerneala la imprimanta dumneavoastra si nu veti mai fi nevoiti sa aveti rezerve considerabile de cartuse.
Un alt avantaj al sistemelor de alimentare continua cu cerneala - cartusul va ramane intotdeauna plin, oferind aceiasi intensitate a culorii de fiecare data, indiferent de dimensiunea tirajului. Unele imprimante Epson utilizeaza cartuse de cerneala cu un microcip atasat ce tine evidenta nivelului de cerneala utilizata. Cand cartusul este epuizat microcipul nu va permite cartuşului sa fie utilizat din nou, chiar daca aceasta este reumplut. CISS-urile noastre sunt special create pentru aceste imprimante si au propriile lor microcipuri, protejate la scriere, atasate la cartuş. Prin apasarea timp de 5 secunde a unui buton acest cip transmite imprimantei ca nivelul de cerneala este de 100%. Cartusele incluse în CISS sunt de ultima generatie (nu contin bureti in interior) si sunt facute special pentru longevitate.


3.Durata de viata

Sistemele CISS au o perioada foarte lunga de viata, de multe ori o depasesc chiar pe cea a imprimantelor, sunt fabricate dintr-un plastic de foarte buna calitate iar pretul lor, comparativ cu al cartuselor originale, este foarte accesibil. Pentru reuplerea lor nu va trebui sa platiti decat cerneala care este foarte ieftina. Cu alte cuvinte, acum aveti posibilitatea sa printati mult si ieftin.

 

4.Ce este DYE INK?

Cerneala DYE foloseste lichide solubile in apa pentru a transpune o imagine in forma unor picaturi minuscule (1.5-4 nanometri) care sunt absorbite usor de hartie. Acest lucru da garantia ca cerneala va curge usor prin capetele de printare fara a cauza infundarea duzelor de imprimare. Dimensiunile foarte mici ale particulelor componente asigura fluiditatea si, in acelasi timp, acoperirea superioara la nivel microscopic. Din aceasta cauza structura de culoare este mult mai compacta, fara golurile de alb cauzate de particulele mari din cernelurile obisnuite.

Avantaje:
• spectru mai larg de culoare;
• o mai buna calitate de imprimare ;
• prelungeste durata de viata a capului de printare;
• tiraj mai mare decat in cazul cernelurilor obisnuite;
• viteze de lucru superioare;
• mai ieftina in comparatie cu cerneala obisnuita.

 
5.Instalare

Instalarea unui sistem de alimentare continua este foarte uşora şi durează numai 5 - 15 minute, în funcţie de tipul de CISS şi imprimantă. Instrucţiunile de instalare sunt incluse in pachetul produsului si pot fi vizionate si pe siteul nostru in format video. Imprimantei nu ii este adusa nici o modificare majora si la nevoie, va puteti intoarce oricand sa utilizati cartuse standard. Unele CISS-uri pot fi utilizate numai cu anumite tipuri de cerneală, în timp ce altele pot accepta mai multe tipuri de OEM pentru a cernelurilor de specialitate.


sistemeCISS.ro importa si comercializeaza sisteme CISS pentru cele mai vandute modele de imprimante. Toate sistemele au fost testate in prealabil, pentru a va oferi clientilor nostri doar produse de o calitate superioara. Inainte de a comanda un CISS asigurati-va ca este compatibil cu modelul dumneavoastra de imprimanta interogand configuratorul prezent pe siteul nostru. De asemeni operatorii nostri va stau la dispozitie atat online cat si telefonic pentru a va indruma sa faceti alegerea corecta.