AcasăNoutătiContact
Coș cumpărături - 0,00 LEI

Nu ai nici un produs în coșul de cumpărături.

Livrare CISS

 

COMENZILE RECEPTIONATE IN PERIOADA 18.04-21.04 VOR FI LIVRATE IN DATA DE 22.04.2014

*Nou* Livrare gratuita

Comenzile care au o valoare de peste 250ron beneficiaza de acum de livrare gratuita in orice localitate din Romania. Produsul ajunge la dvs. in 24-48 de ore, de obicei urmatoarea zi lucratoare.

Curierat rapid

Livrarea se efectueaza prin curierul rapid Fan Courier, iar produsul ajunge la dvs. in 24-48 de ore, de obicei urmatoarea zi lucratoare. Aveti posibilitatea de a  specifica in comanda adresa de acasa sau oricare alta adresa unde va poate gasi agentul Fan Curier.

Daca doriti sa primiti produsele comandate intr-o anumita zi sau la o anumita ora, puteti sa specificati acest lucru cand faceţi comanda (la rubrica Comentarii comanda), si vom inainta informatiile firmei de curierat. Va rugam sa tineti cont ca firma de curierat rapid nu lucreaza Duminica, iar Sambata pana la ora 14:00.

Pretul transportului este platit de cumparator si este pretul afisat automat in momentul in care se face o comanda online. La orice comanda cumparatorul va primi un numar de traking (AWB) pentru a putea urmari in timp real traseul parcurs de produs pana la destinatie.

Atentie*! Daca adresa de destinatie a comenzii tale nu se afla intr-o localitate pentru care firma de curierat Fan Courier percepe tariful standard, te sfatuim sa consulti lista de localitati. Firma de curierat va suprataxa costul expeditiei cu 0,95 lei per kilometru suplimentar, in functie de distanta parcursa. Lista de localitati in care Fan Courier livreaza fara taxe suplimentare se afla aici.

 

Posta Romana

In localitatile unde Fan Courier nu are acoperire livram prin serviciul Prioripost oferit de Posta Romana. Coletul va ajunge in maxim 48 de ore la adresa specificata de dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

 

Ridicare de la punctul de lucru sistemeciss.ro

Va asteptam pentru ridicarea produsului in punctul de lucru sistemeciss.ro situat in Bd. I. C Bratianu, nr. 35, etaj 1, ap. 3, interfon 203, sector 3, Bucuresti (zona UNIRII, langa magazinul COCOR)

 

Atentie*! Va recomandam sa ne contactati telefonic inainte de a ridica produsul pentru a va asigura ca acesta se afla pe stoc in locatia mentionata mai sus.

 

IMPORTANT: din momentul in care am expediat coletul, noi ne-am indeplinit in totalitate obligatiile fata de cumparator, pentru orele de livrare si modul de livrare fiind raspunzator numai curierul. Daca aveti ore preferate de livrare va rugam sa ne comunicati acest lucru, noi le vom mentiona pe colet. In cazul in care curierii nu respecta aceste mentiuni, repararea situatiei nu poate cadea in sarcina noastra.